Jandarmii sălăjeni au câştigat campionatul de volei al MAI

Pentru a patra oară, echipa de volei a Inspectoratului de Jandarmi Sălaj a câştigat locul I la campionatul de volei al Ministerului Afacerilor Interne. Ediţia din acest an a avut loc la Cluj, participând 11 echipe: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sălaj, Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Inspectoratul de Poliţie Cluj, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor, Inspectoratul de Poliţie Neamţ, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava şi Şcoala de Poliţie Slatina.

Deşi a fost repartizată în grupa „de foc”, alături de Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj-Napoca, IJJ Bihor, IGJR, ISU Cluj şi Şcoala de Poliţie Slatina, jandarmii sălăjeni au făcut o figură frumoasă, terminând pe locul întâi grupa.
Adversara din finală a fost echipa Inspectoratului de Poliţie Neamţ, pe care a învins-o cu scorul de 3 – 1. A fost pentru a patra oară când jandarmii sălăjeni câştigă campionatul de volei al MAI, după ediţiile din 2009, 2010 şi 2011.
De menţionat că printre participanţi s-au aflat şi foşti voleibalişti de performanţă, printre care Dan Gârleanu, Constantin Sterea, Nicolae Pop, Mircea Abraham, Marius Catachiţiga şi Cornel Chifu.
Competiţia de la Cluj a reprezentat şi un mod de selecţie pentru echipa reprezentativă a ministerului, în vederea participării la Campionatele Europene şi Balcanice ale poliţiştilor.
În anul 2009, echipa de volei a Ministerului Afacerilor Interne a câştigat Campionatul European de Volei al poliţiştilor, desfăşurat la Varna (Bulgaria).
Echipa IJJ Sălaj a fost alcătuită din: Ionuţ Buciu, Ioan Codeuş, Lucian Ionuţaş, Cristian Boroeanu, Dan Hadade, Ioan Hodişan, Cristian Mocan şi Gabriel Pop. Antrenor: Mircea Abraham. Şef delegaţie: Adrian Bărburaş

Leave a Comment